Λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης δεν είναι πλέον ακριβείς

Δεν είναι ασυνήθιστο να έχουμε πράγματα λίγο … συγχέοντας την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Ίσως η ομιλία σας να καταρρεύσει, τα λόγια σας να πέφτουν εκτός τάξης και κάποια από αυτά που λέτε να παρερμηνευθούν. Λοιπόν, η Google ανακοίνωσε αλλαγές αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πώς καθορίζουν τους τύπους αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών και οι διαφημιζόμενοι της ΔΕΗ μπορούν τώρα να αναμένουν αυτό το είδος συμπεριφοράς κάθε μέρα από τις λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης.

Τι αλλάζει με λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης;
Οι διαφημιζόμενοι βασίστηκαν σε τύπους αντιστοίχισης από την αυγή του AdWords για να ελέγξουν τον τρόπο με τον οποίο οι λέξεις-κλειδιά τους ταιριάζουν με την αναζήτηση ενός χρήστη. Ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε επιτυχημένου λογαριασμού AdWords ήταν η χρήση λέξεων-κλειδιών ακριβούς αντιστοίχισης , οι οποίες θα προβάλλουν μόνο μια διαφήμιση όταν η αναζήτηση ενός χρήστη αντιστοιχεί ακριβώς στη λέξη-κλειδί. Οι λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης σας εμπόδισαν να προβάλλετε μια διαφήμιση αν η αναζήτηση ενός χρήστη δεν αντιστοιχούσε ακριβώς στη λέξη-κλειδί σας. Αποτελεσματικά, οι λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης σας έδωσαν πλήρη σημασιολογικό έλεγχο για τους όρους αναζήτησης που έδειξαν οι διαφημίσεις σας – ο όρος αναζήτησης έπρεπε να περιλαμβάνει αυτές τις λέξεις, μόνο αυτές τις λέξεις και σε αυτή την ακριβή σειρά.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Google αλλάζει όλα αυτά. Τώρα, λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης μπορούν να εμφανίζονται όταν τα ερωτήματα αναζήτησης μοιράζονται τις ίδιες λέξεις αυτής της λέξης-κλειδιού, αλλά με διαφορετική σειρά. Για παράδειγμα, η λέξη-κλειδί ακριβής αντιστοίχισης (πουκάμισο ανδρών) είναι πλέον κατάλληλη για την εμφάνιση στον ακριβή όρο αναζήτησης του πουκάμισου ανδρών και του ανδρεικέτου φόρμας που δεν είναι ακριβής .

αλλαγή λέξης-κλειδιού ακριβούς αντιστοίχισης google adwords
Η πρόσφατη αλλαγή της Google επιτρέπει επίσης λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης να αγνοήσουν τις λειτουργικές λέξεις στο ερώτημα αναζήτησης ενός χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων προθέσεων (όπως «in», «to», «for»), «Και» ή «) και άρθρα (όπως» a «,» an «και» the «). Για παράδειγμα, η λέξη-κλειδί ακριβούς αντιστοίχισης [θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες] θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανίσει μια διαφήμιση σε κάποιον που ψάχνει για «εργασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες», παρόλο που στη λέξη-κλειδί δεν συμπεριλαμβάνεται η λέξη «η.»

η λέξη-κλειδί ακριβούς αντιστοίχισης AdWords αλλάζει παραδείγματα
Η Google εκτιμά ότι οι διαφημιζόμενοι θα δουν κατά 3% περισσότερα κλικ από αυτόν τον τύπο επισκεψιμότητας «πρόσθετης ακριβούς αντιστοίχισης». Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google άλλαξε τους κανόνες των λέξεων-κλειδιών ακριβούς αντιστοίχισης. Το 2014, η Google ξεκίνησε αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των ορθογραφικών ορθογραφικών κειμένων, των πληθυντικών και άλλων προσεγγιστικών γραμματικών παραλλαγών των ακριβών λέξεων-κλειδιών και των λέξεων-κλειδιών αντιστοίχισης φράσης. Είδαμε ότι η αλλαγή αυξάνει την προσέγγιση αυτών των λέξεων-κλειδιών κατά περίπου 2%.

Ποιος επωφελείται από την Αλλαγή;
Έτσι, η Google μόλις βρήκε έναν τρόπο να προβάλλει περισσότερες διαφημίσεις από λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Ορισμένοι μικροί διαφημιζόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την αλλαγή. Οι τοπικοί διαφημιστές επωφελούνται μοναδικά από την απλότητα αυτού του νέου ακριβούς αγώνα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι διαφημίζατε το νέο σας ξενοδοχείο στην πλατεία Copley της Βοστώνης. Προηγουμένως, η λέξη ακριβής αντιστοίχισης [Hotel Copley Square] θα έδειχνε μόνο τη διαφήμισή σας στο συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης Hotel Copley Square. Θα πρέπει να δημιουργήσετε πολλές λέξεις-κλειδιά ή να πειραματιστείτε με άλλους τύπους αντιστοίχισης για να λάβετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Τώρα που η λέξη-κλειδί ακριβής αντιστοίχισης [Hotel Copley Square] θα προσελκύσει πολύ πιο συναφείς αναζητήσεις που ίσως να μην εξετάσετε αμέσως, όπως το Copley Square Hotel, το ξενοδοχείο στο Copley Square, το Hotel on Copley Square, το ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία Copley Square, το Hotel by Copley Square κ.α. .

Εάν αυτή η αλλαγή σας ενθουσιάσει και ακούγεται σαν να βοηθά τον λογαριασμό σας να εξυπηρετήσει σε επιπλέον σχετικές αναζητήσεις, καλό! Μπορεί επίσης να επωφεληθείτε από τις τροποποιημένες λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης , οι οποίες ταιριάζουν αποτελεσματικά με την ίδια κίνηση.

Ποιος πληγώνει αυτή η αλλαγή
Η σημασιολογία μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που θα μιλήσετε με την ΚΟΑ σας αυτήν την εβδομάδα, αλλά εάν η σειρά λέξεων έχει σημασία για εσάς – και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σίγουρα – οι λογαριασμοί της ΔΕΗ σας ενδέχεται να είναι για μια δύσκολη μετάβαση.

Οι διαφημιζόμενοι μάρκας ενδέχεται να παρατηρήσουν ότι οι λογαριασμοί τους δυσκολεύονται λόγω αυτής της αλλαγής, ιδιαίτερα αν το εμπορικό σήμα τους περιλαμβάνει μια τοποθεσία ή άλλες κοινές λέξεις. Σε άμεση σύγκριση με το προηγούμενο παράδειγμα, θεωρήστε ότι το The Copley Square Hotel προσφέρεται για την ακριβή λέξη-κλειδί του εμπορικού της σήματος [The Copley Square Hotel]. Για αυτούς, κάποιος που ψάχνει για τον ακριβή όρο The Copley Square Hotel είναι μια υψηλής ποιότητας εμπορική μάρκα, ενώ κάποιος που ψάχνει για τον όρο Hotel by Copley Square είναι στην πραγματικότητα μια μη επώνυμη αναζήτηση δεδομένου ότι ανταγωνίζεται με μια ντουζίνα ή άλλες μάρκες.

Οι διαφημιζόμενοι σε εξειδικευμένες βιομηχανίες θα πρέπει επίσης να είναι σε υψηλό επίπεδο συναγερμού μετά από αυτήν την αλλαγή, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς ή ουσιαστικά ως επίθετα για να επιλεγείτε την επισκεψιμότητα. Για παράδειγμα, εάν είστε πράκτορας αίματος, μπορεί να ενδιαφέρεστε για άτομα που ψάχνουν για το ακριβές άλογο αγώνα αναζήτησης, αλλά μπορεί να έχουν προφανείς λόγους για να μην πληρώνουν για την κυκλοφορία για τις πιο δημοφιλείς ιπποδρομίες αναζήτησης . Εάν βοηθάτε τους επαγγελματίες να μάθουν πώς να αποκτήσουν άδεια χρήσης στον τομέα τους, μπορεί να σας ενδιαφέρει να πληρώσετε για την ακριβή άδεια αρχιτέκτονα ερωτήματος , αλλά όχι τον πιο δημοφιλή (και ακριβό) αρχιτέκτονα αδειών αναζήτησης .

Η αλλαγή χτυπά κοντά στο σπίτι για τους πωλητές αναζήτησης με πληρωμή επίσης. Εδώ στο Wordstream, είμαστε υπερήφανοι που παραδεχτούμε ότι έχουμε χρησιμοποιήσει το μάρκετινγκ επί πληρωμή για να προσλάβουμε κορυφαία ταλέντα . Ωστόσο, εξαιτίας αυτής της αλλαγής, η λέξη-κλειδί ακριβούς αντιστοίχισης [θέσεις εργασίας με πληρωμή αναζήτησης] ταιριάζει επίσης με σημαντικά περισσότερες αναζητήσεις και τα ανανεωμένα ερωτήματα που καταβάλλονται για την αναζήτηση εργασίας ή την αναζήτηση πληρωμένων θέσεων προσελκύουν πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα και είναι πολύ λιγότερο πιθανό να ταιριάζουν με τις ανοικτές θέσεις .

Τι πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε για αυτές τις αλλαγές;
Οι αλλαγές της Google στις λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης δεν τίθενται αμέσως σε ισχύ αμέσως. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, η αλλαγή θα μεταφερθεί σε αγγλικές και ισπανικές λέξεις-κλειδιά κατά τους επόμενους μήνες, με άλλες γλώσσες να ακολουθούνται μέχρι το 2017. Ακολουθεί το τι πρέπει να κάνετε πριν η Google αλλάξει τις λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης:

Ελέγξτε τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης
ελέγξτε τις λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης AdWords

Δείτε τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης. Είναι όλοι μια λέξη ή είναι περισσότερες από μία λέξεις; Εάν οι λέξεις-κλειδιά σας περιλαμβάνουν πολλές λέξεις, γράψτε κάθε λέξη της λέξης-κλειδιού και στη συνέχεια γράψτε κάθε μετάθεση αυτών των λέξεων σε διαφορετικές παραγγελίες. Εάν οποιοσδήποτε από αυτούς τους αναδιατυπωμένους όρους αναζήτησης ενδέχεται να είναι άσχετος με την επιχείρησή σας, μπορεί να έχετε πρόβλημα.

Προσθέστε προληπτικά νέες αρνητικές λέξεις-κλειδιά
Η προσθήκη νέων αρνητικών λέξεων-κλειδιών είναι μια σημαντική ρουτίνα για κάθε διαχειριστή της ΔΕΗ. Εάν μετά την εξέταση των λέξεων-κλειδιών ακριβούς αντιστοίχισης ανακαλύψετε ότι θα αρχίσουν να προβάλλουν την επισκεψιμότητα σε άσχετους ανανεωμένους όρους αναζήτησης, θα πρέπει να προσθέσετε προληπτικά αυτόν τον όρο αναζήτησης ως αρνητική λέξη-κλειδί για να αποφύγετε σύντομα να χάσετε πολύτιμο προϋπολογισμό σε αυτόν τον όρο αναζήτησης.

Εξετάστε την προσθήκη άλλων τύπων αντιστοίχισης
λέξεις-κλειδιά αντιστοίχισης φράσης AdWords
Εάν η ιδέα να χάσετε τον έλεγχο της λέξης ή να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την προσθήκη ή την αφαίρεση των λέξεων-κλειδιών λειτουργίας, ακούγεται σαν εφιάλτης για εσάς, σκεφτείτε να βασιστείτε περισσότερο στις λέξεις-κλειδιά αντιστοίχισης φράσης . Η Google επιβεβαίωσε ότι οι λέξεις-κλειδιά αντιστοίχισης φράσης δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή.

τροποποιημένη με λέξεις-κλειδιά adwords ευρείας
Αντίθετα, αν είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτήν την αλλαγή, καθιστώντας τη διαχείριση λέξεων-κλειδιών πιο εύκολη, σκεφτείτε να προσθέσετε περισσότερες τροποποιημένες λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης στο λογαριασμό σας. Οι τροποποιημένες λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης απολαμβάνουν πολλά από αυτά τα ίδια πλεονεκτήματα, όπως η μη τήρηση της σειράς λέξεων ή η προσθήκη νέων λέξεων σε ένα ερώτημα αναζήτησης.

Καταργήστε τυχόν πρόσφατα διπλές λέξεις-κλειδιά
Αν έχετε συμπεριλάβει προηγουμένως λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης σε διαφορετικές εντολές λέξεων, όπως [Boston Hotels] και [Hotels Boston] ή περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά με προθέσεις ή άλλες λειτουργικές λέξεις όπως [Ξενοδοχεία στη Βοστώνη], αυτή η αλλαγή εξαλείφει αποτελεσματικά τις διαφορές μεταξύ αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Συνεπώς, όλες αυτές οι λέξεις-κλειδιά θα ανταγωνίζονται τώρα στις ίδιες δημοπρασίες στο λογαριασμό σας. Οι διπλές λέξεις-κλειδιά όχι μόνο δυσκολεύουν τη διαχείριση ενός λογαριασμού, αλλά μπορούν επίσης να αυξήσουν τα δικά σας CPC για κάθε λέξη-κλειδί, οπότε φροντίστε να τα καταργήσετε πιο γρήγορα!

Πολύ λίγοι διαφημιζόμενοι φαίνεται να γιορτάζουν την πρόσφατη ανακοίνωση της Google. Πολλοί είναι αναστατωμένοι από την απώλεια του σημασιολογικού ελέγχου των διαφημίσεων αναζήτησης που είχαν για τόσο πολύ καιρό. Μερικοί άνθρωποι υποστήριξαν ότι οι λέξεις-κλειδιά ακριβούς αντιστοίχισης είναι πλέον νεκροί. Μπορεί να μην συμφωνώ απόλυτα εκεί, αλλά σίγουρα δεν είναι πλέον ακριβής.