Ο πλήρης οδηγός για πιστοποίηση Google AdWords: Συμβουλές & τεχνάσματα, Εκπαιδευτήρια και Πόροι μελέτης

«Γιατί πρέπει να λάβω πιστοποίηση;»

Αυτή η ερώτηση είναι ένα από τα πράγματα που έρχονται στο μυαλό όταν συζητάμε για την πιστοποίηση του Google AdWords. Η πιστοποίηση θα έχει κάποια διαφορά; Πώς θα βοηθήσει την καριέρα μου στο ψηφιακό μάρκετινγκ;

Εάν είστε αρχάριος στο AdWords και αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που σας γοητεύουν, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο στοχεύει να παρέχει στους αρχάριους χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την πιστοποίηση Google AdWords.

Επισκόπηση πιστοποίησης του Google AdWords
Σε γενικές γραμμές, οι πιστοποιήσεις δίνονται από έναν οργανισμό που αξίζει τα άτομα που έχουν αποδείξει τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε ένα σύστημα ή μια λύση. Η πιστοποίηση των ατόμων είναι ένας τρόπος δημιουργίας ενός φραγμού και δημιουργίας ενός προτύπου για τον εντοπισμό των ατόμων που μπορούν να ταξινομηθούν ως εμπειρογνώμονες στον τομέα τους.

Η Google ξεκίνησε αρχικά με τους επαγγελματίες της Google Advertising Professionals. Μεταβλήθηκε στο Πιστοποιητικό Google AdWords το 2010 μετά την πραγματοποίηση αλλαγών στο πρόγραμμα. Το 2013, το πρόγραμμα άλλαξε στους Συνεργάτες Google AdWords.

Οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμός μπορεί να εγγραφεί στο πρόγραμμα Partners Google AdWords. Για να είστε πιστοποιημένος επαγγελματίας του AdWords, ένα άτομο πρέπει να περάσει τις εξετάσεις Θεμελιωδών στοιχείων και τουλάχιστον μία εξετασμένη / εξειδικευμένη εξέταση.

Ακολουθούν οι εξετάσεις:

Βασική εξέταση – Καλύπτει τα βασικά στοιχεία του Google AdWords, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και βελτιστοποίησης των καμπανιών

Οι ακόλουθες εξετάσεις επικεντρώνονται στη δοκιμή των γνώσεών σας σχετικά με τη δημιουργία, τη διαχείριση, τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση συγκεκριμένων διαφημιστικών καμπανιών:

Διαφήμιση αναζήτησης

Διαφήμιση προβολής

Διαφήμιση για ψώνια

Διαφήμιση για κινητά

Διαφήμιση βίντεο

Ο βαθμός επιτυχίας για κάθε εξέταση είναι 80% και ο καθένας έρχεται με ένα αντίστοιχο χρονικό όριο. Όλες οι εξετάσεις διατίθενται δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν πληρείτε τη βαθμολογία που περάσατε κατά την πρώτη δοκιμή σας, μπορείτε να επαναλάβετε την εξέταση μετά από 7 ημέρες. Αφού περάσετε τις εξετάσεις, θα λάβετε ένα εκτυπώσιμο πιστοποιητικό από τη σελίδα σας στο λογαριασμό σας στο Partners. Ακολουθεί ένα δείγμα πιστοποιητικού:

Τα πιστοποιητικά ισχύουν έως και 12 μήνες μετά την επιτυχή εξέταση. Για να παραμείνετε πιστοποιημένοι, πρέπει να έχετε δύο εξετάσεις έγκυρες ανά πάσα στιγμή (1 θεμελιώδης και 1 προηγμένη). Μπορείτε να δείτε τα πιστοποιητικά σας και την αντίστοιχη εγκυρότητά τους στη σελίδα Το προφίλ μου του λογαριασμού σας στο Google Partners.

Τα άτομα έχουν πιστοποιηθεί, ενώ οι οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σήμα. Οι οργανισμοί μπορούν να κερδίσουν έναν συνεργάτη Google ή ένα σήμα συνεργάτη Google Premier.

Ακολουθούν τα κριτήρια για τους οργανισμούς που επιθυμούν να χαρακτηριστούν ως συνεργάτες της Google :

Πρέπει να έχει 1 (για συνεργάτη Google) ή 2 (για Premier) πιστοποιημένους επαγγελματίες του AdWords στο πλαίσιο του οργανισμού

Πρέπει να έχετε μια δαπάνη 90 ημερών ύψους USD 10.000 για όλους τους διαχειριζόμενους λογαριασμούς (υψηλότερες Απαιτήσεις δαπανών για το Premier)

Γνωρίστε τις απαιτήσεις απόδοσης όσον αφορά την αύξηση της πελατειακής βάσης και τα έσοδα του AdWords

Πλεονεκτήματα του να είσαι Πιστοποιημένος επαγγελματίας του AdWords
Επιστρέφοντας στην πρώτη γραμμή αυτού του άρθρου: «Γιατί πρέπει να πιστοποιηθεί;»

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να λάβετε τις εξετάσεις:

Πρώτον, προσθέτει στην αξιοπιστία σας ως ψηφιακό έμπορο. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τη σύνδεση στο προφίλ σας στο Google Partners ως απόδειξη της πιστοποίησής σας. Μπορείτε να το προσθέσετε στην επαγγελματική σας κάρτα, στο βιογραφικό σας σημείωμα και στα προφίλ σας στο Google+ και στο LinkedIn.
Εάν εργάζεστε σε έναν οργανισμό, οι πελάτες σας θα δουν τα οφέλη από τη συνεργασία με μια εταιρεία συνεργατών της Google . Αυτά περιλαμβάνουν την άμεση πρόσβαση στα χαρακτηριστικά Beta, μια γρήγορη γραμμή στην Υποστήριξη της Google και τη διασφάλιση ότι ο οργανισμός που προσέλαβε χρησιμοποιεί όλες τις βέλτιστες πρακτικές του Google AdWords στον κλάδο.

Οι συνεργάτες εμφανίζονται στον ιστότοπο λιστών του Google Partners . Οι πελάτες μπορούν να επικυρώσουν την κατάσταση συνεργάτη Google / Premier Partner στον ιστότοπο. Εδώ είναι το προφίλ του Adwords Robot: Το προφίλ της εταιρείας στη σελίδα παρουσιάζει τις εξειδικεύσεις ενός οργανισμού. Ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή εικόνα. Οι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν το σήμα και τις εξειδικεύσεις τους κατά την υποβολή προσφορών και τη νίκη ενός νέου πελάτη. Αυτό θα τους δώσει αμέσως ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους, αφού αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στον οργανισμό είναι σε θέση να τρέξουν το AdWords.

Αν ψάχνετε για μια δουλειά ή σχεδιάζετε να μεταβείτε σε μια καριέρα ψηφιακού μάρκετινγκ, έχοντας μια πιστοποίηση κάτω από τη ζώνη σας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι εταιρείες θέτουν υψηλή αξία στις πιστοποιήσεις. Δείχνει ότι είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας. Η εταιρεία που επιλέξατε θα είναι επίσης σε θέση να συνδέσει την πιστοποίησή σας με την εταιρεία της, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των ατομικών πιστοποιήσεων. Αν ο οργανισμός για τον οποίο υποβάλετε αίτηση δεν έχει ακόμα σήμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστοποίησή σας ως μόχλευση κατά τη διάρκεια της προσφοράς εργασίας.

Δεδομένου ότι τα πιστοποιητικά λήγουν 12 μήνες μετά τη λήψη εξετάσεων, η συνεχής εκμάθηση είναι το κλειδί για να διατηρείτε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας ενημερωμένες. Αυτή η γνώση όχι μόνο θα σας βοηθήσει στη λήψη των εξετάσεων, αλλά η τακτική μάθηση θα σας βοηθήσει επίσης να προχωρήσετε επαγγελματικά.

Προετοιμασίες και συμβουλές για τις εξετάσεις του AdWords
«Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για την πιστοποίηση του Google AdWords σε σύντομο χρονικό διάστημα;» Αυτή είναι μια ερώτηση από την Quora, που ρωτήθηκε από κάποιον που είναι έτοιμος να σφυρηλατήσει την αναθεώρηση πιστοποίησης.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο από την αφίσα, αλλά οι συμβουλές που μοιράζονται τα μέλη στο νήμα είναι πολύ χρήσιμες.

Προετοιμασία Συμβουλή # 1: Διαβάστε τους οδηγούς Google AdWords
Αν δεν έχετε εκτεταμένη εμπειρία στη χρήση του Google Adwords πριν κάνετε τις εξετάσεις, διαβάστε τους οδηγούς σπουδών . Ακόμα κι αν έχετε μια εργασιακή γνώση, συνιστάται να διαβάσετε και να βουρτσίζετε την κατανόησή σας για τα διάφορα θέματα.

Οι οδηγοί μελέτης της Google είναι χρήσιμοι για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αρχαρίων. Ο θεμελιώδης οδηγός ξεκινά με ένα «Τι είναι το Adwords;» και συνεχίζει για να συζητήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το AdWords. Ανεξαρτήτως εάν πρόκειται να λάβετε την πιστοποίηση ή όχι, αυτοί οι οδηγοί σπουδών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να μαθαίνετε για το AdWords.

Προετοιμασία Συμβουλή # 2: Γράψτε τις δικές σας σημειώσεις
Μια άλλη πρόταση είναι να εκτυπώσετε τους οδηγούς και να γράψετε τις δικές σας σημειώσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα κάθε θέμα. Δημιουργήστε ένα φύλλο εξαπατήσει επίσης ότι μπορείτε να σαρώσετε γρήγορα τις ιδέες κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Καταγράψτε τους τύπους και τις μετατροπές. Εάν μπορείτε, βρείτε εύκολα βοηθήματα μνήμης για να σας βοηθήσουν να το θυμηθείτε.

You can browse and check for answers while the test is ongoing but with the time limit, it’s impossible to do it for every question. It will be very useful to have a quick guide to refer to in case you get stuck in one of the harder questions.

Preparation Tip #3: Practice
Nothing beats practice. While reading the study guides and writing your own notes, open your AdWords account and try to simulate the lessons. It will be better if you can run your own campaign for your website or if you don’t have one, find a website or a business that you want to help out.

One commenter suggests looking for free vouchers to fund your campaigns while others suggest that you shell out a little amount for your ads. Think of it as an investment for your certification.

Preparation Tip #4: Join forums
Συζητήστε με έμπειρους εμπόρους και ενισχύστε αυτό που γνωρίζετε. Ενώστε την κοινότητα του Google AdWords , δημοσιεύστε ερωτήσεις σχετικά με το Reddit ή το Quora ή βρείτε έναν όμιλο Facebook για την ψηφιακή εμπορία στην περιοχή σας. Θα βρείτε επίσης πολλές συμβουλές του Google AdWords σε διαφορετικές κοινότητες, ώστε να μην είστε ντροπαλοί να συμμετάσχετε και να κάνετε ερωτήσεις.

Προετοιμασία Συμβουλή # 5: Πραγματοποιήστε τις δοκιμές πρακτικής του Google AdWords
Εκτός από την ανάγνωση υλικού στο Google, βοηθά επίσης να διαβάσετε τα σεμινάρια του AdWords. Οι ειδικοί τρίτων μερών στο AdWords προσφέρουν διαδικτυακά μαθήματα καθώς και συμβουλές για την εξέταση για πραγματικές εξετάσεις.

Μια από τις πιο προτεινόμενες εξετάσεις πρακτικής προσφέρεται στο iPassExam . Δοκιμάστε τις γνώσεις σας με το διαθέσιμο κουίζ του AdWords και δείτε πώς θα φτάσετε με τις ψεύτικες εξετάσεις. Αυτές οι ασκήσεις θα σας δώσουν ένα μετρητή του πόσο καλά θα εκτελέσετε στη σωστή εξέταση. Η περάτωση δοκιμαστικών δοκιμασιών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στη λήψη της πραγματικής πιστοποίησης. Αν νομίζετε ότι χάσατε ορισμένες θεμελιώδεις έννοιες, πηγαίνετε πίσω στο αναγνωστικό σας υλικό και βουρτσίζετε τα μαθήματά σας.

Δείγματα Πιστοποίησης Πιστοποίησης
Οι εξετάσεις είναι σε μορφή πολλαπλών επιλογών με τέσσερις επιλογές. Να είστε προσεκτικοί για τις ερωτήσεις τέχνασμα και να πάρει το χρόνο σας απαντώντας σε ερωτήσεις ειδικά εκείνες που βρίσκετε συγκεχυμένη.

Αναζητήστε στο διαδίκτυο για δείγματα ερωτήσεων πιστοποίησης (δωρεάν ή πληρωμένες) και λάβετε μια αίσθηση του πώς είναι οι ερωτήσεις. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για μια σύντομη, ελεύθερη εικονική εξέταση, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για να λάβετε τα αποτελέσματα. Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε, τι μπορείτε να κάνετε αντ ‘αυτού είναι να λάβετε τις ερωτήσεις, να απαντήσετε σε αυτό και να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τις απαντήσεις σας.

Ακολουθούν στιγμιότυπα οθόνης από τη δοκιμαστική δοκιμασία στο WizIQ:

Ακολουθεί ένας καλός ιστότοπος για να ελέγξετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις βασικές αρχές του AdWords . Το καλό για αυτό το site είναι ότι μπορείτε να μάθετε αμέσως εάν είστε σωστός ή λάθος, συμπεριλαμβανομένης μιας εξήγησης των απαντήσεων καθώς και της τρέχουσας βαθμολογίας σας.

Εγγραφείτε στο Teach Me Good , iPassExam ή Coodie για περισσότερα κουίζ online στο AdWords.

Συνιστούμε να κάνετε λήψη των εκδόσεων PDF των δειγματοληπτικών εξετάσεων Adwords, ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Εδώ είναι χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Δοκιμή πρακτικής πρακτικής διαφήμισης για προχωρημένους

Θεμελιώδης εξέταση Google AdWords

Βασική εξέταση Google AdWords με απαντήσεις

Σύνδεσμοι προς εκπαιδευτικά υλικά και μαθήματα του AdWords
Εκτός από τους οδηγούς εξετάσεων της Google , υπάρχουν και άλλα συνιστώμενα εκπαιδευτικά υλικά:

Online μαθήματα:
Ο πλήρης οδηγός για το Google AdWords

Αυτό το μάθημα για το Udemy συζητά το AdWords με έναν εύκολο να κατανοήσει τρόπο ιδανικό για αρχάριους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των 2,5 ωρών ξεκινάει από το βασικό «Τι είναι το AdWords;» με τον τελικό στόχο να επιτρέπουν στους μαθητές να δημιουργούν τη δική τους καμπάνια AdWords.

Στιγμιότυπο από μαθήματα Udemy

Εκπαίδευση και Εκπαιδευτήρια Google AdWords

Εγγραφείτε στο Lynda του LinkedIn για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Adwords Εκπαίδευση και Tutorials που κυμαίνονται από τα προϊόντα πρώτης ανάγκης μέχρι τις συμβουλές και τα κόλπα για τους προχωρημένους μάρκετινγκ.

Κλάση εκπαίδευσης Google AdWords

Εγγραφείτε στο Ledet . com για ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Google AdWords μέσω μιας ηλεκτρονικής κατάρτισης υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών. Εδώ είναι το σχέδιο εκπαίδευσης:

Εκπαίδευση Google AdWords (Webinar υπό την καθοδήγηση του Live Instructor ή Εκπαίδευση Ομάδας / Offsite Group)

Εάν θέλετε να έχετε μια επιτόπια κατάρτιση, ρωτήστε στη Learning NetCom. Προσφέρουν ιδιωτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εκτός από τις ηλεκτρονικές εκπαιδευτικές συναντήσεις με εκπαιδευτές.

Up και Running με το Google AdWords

Η πορεία του Isaac Rudansky όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις γνώσεις σας για το Google AdWords, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις. Το πρόγραμμα σπουδών εξετάζει τα βασικά θέματα που καλύπτονται στην εξέταση θεμελιωδών στοιχείων του Google AdWords.

eBooks and Guides:
Οδηγός διαφημίσεων αναζήτησης του AdWords

Αυτός ο ενημερωμένος οδηγός περιέχει τακτικές & στρατηγικές, συμβουλές & κόλπα και εργαλεία. Εδώ μπορείτε να μάθετε και να ενημερώνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις νέες λειτουργίες του AdWords.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords

Πάρτε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για αρχάριους από το Hubspot. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για να κατεβάσετε το δωρεάν ebook.

Ebooks του AdWords

Το WordStream προσφέρει διάφορους πόρους που περιγράφουν λεπτομερώς συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίτευξης υψηλότερων ποσοστών CPC, την αναζήτηση των καλύτερων δυνατοτήτων του AdWords και τη βελτίωση της σελίδας προορισμού του ιστότοπού σας. Μπορεί να μην είναι ιδανικό για αρχάριους, αλλά είναι καλύτερο για όσους λαμβάνουν προχωρημένες εξετάσεις.

Συμπυκνωμένος οδηγός σπουδών AdWords

Εδώ είναι ένας τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τις γνώσεις σας. Αυτός ο οδηγός μελέτης απαριθμεί όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σε μορφή με κουκκίδες.

Βίντεο:
Στο κανάλι AdWords

Ξεκινήστε με την παρακολούθηση βίντεο απευθείας από το AdWords. Το κανάλι τους περιέχει βίντεο που συζητούν τα βασικά στοιχεία καθώς και διαφορετικούς τρόπους διαφήμισης.

Οδηγούς ΔΕΗ

Οι οδηγοί της ΔΕΗ απευθύνονται σε όσους λαμβάνουν τις εξειδικευμένες εξετάσεις. Επιλέξτε τα μαθήματα που ισχύουν για την πιστοποίησή σας ή παρακολουθήστε τα για να αποκτήσετε βαθιά γνώση για κάθε μορφή διαφήμισης του AdWords.

Εξετάσεις θεμελιωδών στοιχείων του AdWords

Τα δείγματα ερωτήσεων σε μορφή βίντεο διευκολύνουν την εκμάθηση ενώ βρίσκεστε σε διαμετακόμιση. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί στο YouTube. Δείτε επίσης την ενότητα σχολίων για ανατροφοδότηση σχετικά με τις δημοσιευμένες απαντήσεις.

Λαμβάνοντας την εξέταση πιστοποίησης AdWord
Είστε πλέον έτοιμοι να κάνετε τις εξετάσεις; Εδώ είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε με την πραγματική σας πιστοποίηση:

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για λογαριασμό του Google Partners .

Επιλέξτε Πιστοποιήσεις. Θα δείτε όλες τις εξετάσεις που είναι διαθέσιμες για εσάς, όπως το Adwords και το Analytics. Κάντε κλικ στο κουμπί Δείτε τις εξετάσεις .

Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για τις εξετάσεις. Παρέχονται πληροφορίες όπως η προθεσμία, ο αριθμός των ερωτήσεων, το ποσοστό επιτυχίας και ο αριθμός των μαθημάτων / θεμάτων που καλύπτονται.

Μόλις είστε έτοιμοι να κάνετε την εξέταση, κάντε κλικ στο κουμπί Πάρτε την εξέταση .

Συμβουλές κατά την ημέρα εξέτασης
Νευρικός στην ημέρα πιστοποίησης σας; Οι περαστικοί πιστοποίησης έχουν μερικές συμβουλές για να μοιραστούν τις εξετάσεις.

Χαλαρώστε . Πάρτε μια βαθιά αναπνοή πριν κάνετε κλικ στο κουμπί Start Exam Now . Δεν μπορείτε να διακόψετε την εξέταση μόλις ξεκινήσετε, ώστε να λάβετε τις σημειώσεις και τους τύπους σας έτοιμες προτού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Με το πασο σου. Εάν αντιμετωπίζετε δύσκολες ερωτήσεις, δείτε αν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στον γρήγορο οδηγό σας. Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις απαντήσεις σας ή να επιστρέψετε σε μια ερώτηση αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση Απάντησης .

Επιλέξτε πάντα την καλύτερη απάντηση. Ορισμένες ερωτήσεις είναι δύσκολες. Μπορεί να βρείτε δύο ή τρία στοιχεία που θα μπορούσαν να είναι αληθινά, αλλά να θυμάστε ότι για να πάτε πάντα για την καλύτερη απάντηση.

Πάρτε και τις δύο εξετάσεις εντός της ίδιας ημέρας ή εντός του πλησιέστερου δυνατού διαστήματος που μπορείτε. Ορισμένες ερωτήσεις στη θεμελιώδη εξέταση είναι μέρος των προηγμένων εξετάσεων. Πάρτε την επόμενη, ενώ βασικές ερωτήσεις εξετάσεις είναι ακόμα φρέσκο ​​στο μυαλό σας.

Εάν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, να θυμάστε ότι μπορείτε να επαναλάβετε τις εξετάσεις μετά από 7 ημέρες . Προετοιμάστε και βουρτσίστε σε ό, τι νομίζετε ότι χάσατε την τελευταία φορά. Μην τονίζετε τον εαυτό σας μελετώντας τα πάντα ξανά. Αντ ‘αυτού, διαβάστε και εστιάστε στα θέματα που είχατε έναν δύσκολο χρόνο να απαντήσετε.